Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Andrássy út 101 nm
Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Andrássy út 101 nm
Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Andrássy út 101 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7943283
Referenciaszám: 13446
Frissítve: 18 napja

Budapest VI. kerület kiadó téglalakás 3 szobás: 990 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
978 ezer Ft/hó
9 678 Ft/m²
2 500 EUR/hó
24,75 EUR/m²
101 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet
Kiadó 101 nm-es, 3 szobás, prémium kategóriás, dupla komfortos, igényesen felújított, modern ingatlan a belváros szívében az Operához közel, a VI. kerületi Andrássy úton. A négyszintes ház a XIX. század végén épült amely fel lett újítva, így egy vadonatúj liftet is kapott. A házat Unger Emil ès Ybl Miklós tervezte. Az IV. emeleti ingatlan, egyedi design megoldások alkalmazásával lett felújítva, új fa parkettával, eredeti fa munkalappal, prémium kategóriás hidegburkolatokkal, teljesen gépesítve. A lakás impozáns tereit kihasználva a bútorokat kimondottan ide tervezték, hogy a lehető legoptimálisabb legyen a helykihasználás. Számos olyan - nem látható - extra is van benne, ami kiemeli a kínálatból, és a jövendőbéli bérlő kényelmét hivatott növelni. A környék: Az Andrássy utat Budapest Champs-Élysées-jének is hívják, az 1870-es évektől, tudatosan tervezett sugárútként kezdték el az építkezést. Az Andrássy út három szakaszra osztható, az első szakasz az Oktogonig tart 4-5 emeletes, századfordulós bérházakból áll, jeles építészek épületeivel (Ybl Miklós, Czigler Győző, Freund Vilmos). A második szakaszon is maradt a zártsorú építés, amit alacsonyabb épületek és hangulatos fasor szegélyez. A harmadik szakasz a Kodály köröndtől indul, villákkal és palotákkal. a Hősök teréig. Tömegközlekedéssel az Oktogon 1 perc sétával tökéletes kiindulópont, számos buszvonal, a 4-6-os villamos, és az M1 kisföldalatti metró is megtalálható. Az impozáns, egyedi felszereltségű luxuslakás akár azonnal költözhető. - 101 nm, - napfényes, - 3 szobás (nappali-konyha, 2 háló, 2 fürdőszoba, előszobai gardrób, mosókonyha) - 1 hálószoba en-suit és gardrób szobával, - 1 hálószoba en-suit, - bútorozott, felszerelt, klimatizált, - egyedi fűtéssel; Azonnal költözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozatlan
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Dávid Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Dávid Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY