Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Nagymező utca 100 nm
Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Nagymező utca 100 nm
Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Nagymező utca 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7664546
Referenciaszám: 297708
Feltöltve: 16 napja

Budapest VI. kerület kiadó egyéb lakás 2 szobás: 911 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
899 ezer Ft/hó
8 993 Ft/m²
2 300 EUR/hó
23 EUR/m²
100 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet
MODERN, 2 HÁLÓSZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS LUXUSLAKÁS A BELVÁROS SZÍVÉBEN! A lakás adottságait kihasználva került kialakításra a KÉT HÁLÓSZOBA, KÉT FÜRDŐSZOBA, illetve hatalmas nappali konyhával és étkezővel, ezzel is sokkal világosabbá, tágasabbá és hangulatosabbá téve a teret. A nappaliban és a hálószobákban az egyedileg ide tervezett és gyártott gipszmennyezet aprólékos kézi munka eredménye. A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a terek minél praktikusabb kihasználásra, s így az egyedileg ide tervezett és gyártott EXKLÚZIV bútordarabok több rakodófelületet is biztosítanak. A nappaliban egy óriási bronztükör került, melynek különlegessége, hogy minden oldala fazettázva van, így kölcsönözve egyedülállóbb hatást a mintájának. A konyha modern, gépiesített (Bosch) és több tárolási lehetőség is biztosított. A bútorokat magasfényű frontok és karakteres munkalapok jellemzik. A konyhában egy gyönyörű, fehér Onyx bárpult került beépítésre, amely megvilágítva sokkal hangulatosabbá teszi a teret. A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Hans Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek. A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es HÁZIMOZI RENDSZER, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá. MINIMUM 1 ÉVRE, 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal ÁPRILIS 1-TŐL költözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
AA++ (2016-2023-as besorolás)
duplakomfortos
bútorozott
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartyik Betti Premium Apartments Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartyik Betti Premium Apartments Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY