Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Csengery utca 76. 48 nm
Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Csengery utca 76. 48 nm
Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Csengery utca 76. 48 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7611484
Referenciaszám: 201
Frissítve: 2 hónapja

Budapest VI. kerület kiadó téglalakás 2 szobás: 250 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
254 ezer Ft/hó
5 474 Ft/m²
650 EUR/hó
14 EUR/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁS LAKÁS AZ OKTOGON KÖZELÉBEN! Kiadó az VI. kerületben, a Csengery utcában, az Oktogon közelében, egy FELÚJÍTOTT, 48 nm-es, 2. emeleti lakás, egy rendezett liftes házban. 2 KÜLÖN NYÍLÓ HÁLÓSZOBA elosztású. 2 FÜRDŐSZOBA (zuhanyzós) és 2 WC található az ingatlanban. A lakás jelenleg RÉSZBEN BÚTOROZOTT és GÉPESÍTETT (hűtő, sütő, tűzhely, elszívó, mikró és mosógép is van). Az egyik szobában a galérián található egy franciaágy matraccal. Alatta a képen látható fekete kanapé nincs már ott. A másik szoba galériáján jelenleg nincs ágy, alul a képen látható színes kanapé található. A fényképeken még nem látszik, de 2 db ruhásszekrény is található a szobákban. További bútorok megbeszélés tárgyát képezik. Az ablakok az udvarra néznek. Fűtés: elektromos kazán Meleg víz: villanybojler Közös költség: 18.000 Ft. Bérleti díj: 650 EUR Víz, villany egyedi fogyasztás alapján fizetendő. Gáz nincs a lakásban. A lakás minimum egy évre, 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal, AZONNAL költözhető! Hívjon bátran! 2-BEDROOM-APARTMENT NEXT TO OKTOGON! In the district VI., on Csengery street, near Oktogon, a RENOVATED, 48 sqm, 2nd-floor apartment is waiting for a new Tenant. There is an elevator in the building. 2 SEPARATED BEDROOMS. There are a 2 BATHROOMS (shower) and 2 toilets in the property. The apartment is currently PARTLY FURNISHED and EQUIPPED (refrigerator, oven, stove, extractor, microwave and washing machine). In one of the rooms there is a gallery with a double bed with a mattress. The black sofa shown in the picture is no longer there. There is currently no bed on one of the galleries, but the colorful sofa is still there shown in the picture. It is not visible in the photos, but there are also 2 wardrobes in the rooms. Additional furniture can be provided. The windows are facing to the courtyard. Heating: Electric boiler Common cost: 18,000 HUF Rent: 650 EUR Water, electricity payable on the basis of each individual consumption. There is no gas in the apartment. With 2 month deposit and with the first-month rental fee, You can move in from IMEDIATELY! Call me if you are interested in it!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
összkomfortos
bútorozott
lift
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Adrienn Way2Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 294 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Adrienn Way2Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 294 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY