Kiadó lakás Budapest II. kerület 130 nm
Kiadó lakás Budapest II. kerület 130 nm
Kiadó lakás Budapest II. kerület 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8089061
Referenciaszám: 315394
Feltöltve: 12 napja

Budapest II. kerület kiadó téglalakás 4 szobás: 1,11 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
1,09 millió Ft/hó
8 602 Ft/m²
2 800 EUR/hó
22 EUR/m²
130 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet
Kiadó egy 130 m2-es, 4 szobás, TERASZOS, ÚJÉPÍTÉSŰ, RÉSZBEN BÚTOROZOTT 1.emeleti LUXUS lakás a 2.kerületben, a Hűvösvölgyi úton. LAKÁS: belső 2 szintes, 4 szobás (3 háló + nappali-konyha-étkező), 2 fürdőszobás, + mosókonyha/kamrával, külön wc-vel, és +3 terasszal, autóbeállóval, saját nagyméretű tárolóval (12 m2) és parkolóval a teremgarázsban. A lakás beépített bútorokkal, előszoba, gardrób, konyhaszekrénnyel (Bosch konyhagépekkel), saját mosókonyhával/tárolóval, mosógéppel felszerelt (esetleges bútorozás megállapodás kérdése). A ház energetikai besorolása A++, fűtése egyedi hőszivattyúval üzemel, önálló fogyasztási mérőkkel (H tarifával is). Szobánként szabályozható padlófűtéssel, saját melegvíztárolókkal, elektromos alumínium redőnyökkel, és hűtő-fűtő klímával is felszerelt. A lakás magas műszaki színvonalon kerültek kivitelezésre (Gerebrit, Hansgrohe, Bosch, Mitsubishi, Daikin) KÖLTSÉGEK: rezsi fogyasztás szerint és közös költség ( kb. 300,-EUR/hó) AZ IRÁNYÁR NETTÓ ÉRTÉKBEN VAN FELTÜNTETVE. AZ INGATLAN CÉG TULAJDONÁBAN VAN, IGY A BÉRLETI DÍJAK ÁFÁ-VAL NÖVELTEN KERÜLNEK FELSZÁMÍTÁSRA. A lakás azonnal költözhető, minimum 1 évre, 1 havi bérleti díj és 2 havi kaució ellenében.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Fan coil
Energetikai besorolás:
A++
luxus
garázs
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Levkó Erika Jalits Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 108 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Levkó Erika Jalits Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 108 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY