Eladó telek Budaörs, Frankhegy, Szarvas utca 6. 1116 nm
Eladó telek Budaörs, Frankhegy, Szarvas utca 6. 1116 nm
Eladó telek Budaörs, Frankhegy, Szarvas utca 6. 1116 nm
Hirdetéskód: 7596745
Frissítve: 1 éve

Budaörs eladó üdülőtelek 1116 m² telekterületű: 189 millió Ft

189 millió Ft
169 355 Ft/m²
1116 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 556 511 Ft
Második évtől
754 255 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó frankhegyi üdülőövezeti építési telek érvényes építési engedéllyel, elkészült vasbeton alappal és kiállásokkal. A telek végig aszfaltos úton megközelíthető, osztatlan közös tulajdon, 1116nm , körbekerített, 21m széles, 50m hosszú, lejtése a környéken egyedülállóan kicsi: nem éri el az 1%-ot. Az alap 60 cm széles vasalt sávalap, melyre bármilyen falazat építhető a tervezett 105nm bruttó (88 nm nettó) alapterületen belül. Közművek a telken belül. -Villan. -gá. -víz bevezetve (szolgalmi joggal.. -csatorna nincs (7m3-es zárt szennyvíztározó került elhelyezésre amíg az utcában nem elérhető a csatorna.. -interne. A telken található egy 15nm -es faház, amibe a víz is be van vezetve, konyha+háló tagolásban, valamint egy ugyanekkora fedett terasz, villanybojleres kerti zuhannyal, mely felvonulási épületként szolgál. A kertben hosszú évek óta vegyszermentesen gondozott gyümölcsfák és kiváló külföldi nemesítésű csemegeszőlők teremnek. A szomszédos ingatlanokban életvitelszerűen laknak jófej fiatal családok, illetve segítőkész nyugdíjasok. A környéken gátolják az építési engedélyek kiadását, ezért ez egy egyedi lehetőség Budaörs tüdejében, a gyönyörű, természetre panorámás Frankhegy területén. Várom megtisztelő megkeresésüket. Ingatlanosok segítségét köszönöm nem kérem.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 524 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 524 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY