Eladó lakás Hajdúszoboszló 40 nm
Eladó lakás Hajdúszoboszló 40 nm
Eladó lakás Hajdúszoboszló 40 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7982704
Referenciaszám: M269773-4580177
Frissítve: 15 napja

Hajdúszoboszló eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
1 147 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 214 Ft
Második évtől
181 797 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ LUXUS kivitelezésű, földszinti lakás Hajdúszoboszló frekventált részén. A 2 szintes épület 2020-ban épült, központhoz közel. Csendes és nyugodt helyen helyezkedik el. Hasznos alapterülete 40 nm, az erkély 8 nm, emellett előnye, a földszinti lakásnak, hogy kertkapcsolatos is. -20 centiméteres szigetelés van az ingatlanon. -Másfél szobás. -Beépített bútorok ékesítik. -A wc és fürdőszoba külön helyiségben található. -A fűtésről és hűtésről geotermikus hőszivattyú gondoskodik, emellett padlófűtés is van. - Fűtött kerti medence használat. -Mélygarázs is tartozik külön a lakáshoz, saját parkoló ára 6 millió forint, melynek megvétele kötelező. 200 méterre található a strand nyári bejárata. Befektetés és lakhatás szempontjából sem utolsó. Élvezzék bármely évszakot ebben a gyönyörű lakásban, Hajdúszoboszló szívében. További kérdéseivel, megtekintésre való egyeztetés kapcsán keressen bátran a hét bármely napján. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésre az eladók és a vevők részére. Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor Éva Gábor Éva Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor Éva Gábor Éva Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY