Eladó lakás Dunakeszi 159 nm
Eladó lakás Dunakeszi 159 nm
Eladó lakás Dunakeszi 159 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7675824
Referenciaszám: 804840
Feltöltve: 18 napja

Dunakeszi eladó téglalakás 4 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
566 038 Ft/m²
159 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 203 Ft
Második évtől
356 465 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunakeszi központjában a Városháza és a főtér mellett eladó egy tágas, modern 4 szobás nappalis, erkélyes lakás. A lakás tájolásának és hatalmas ablakainak köszönhetően minden tere világos. Itt akár több fős család számára is lehetőség van a privát szféra kialakítására. A lakás 2020-ban teljeskörű felújításon esett át. Minden a legmodernebb és a legmagasabb kényelmi szintnek megfelelően lett kialakítva. A lakásba belépve egy hatalmas előteres nappaliba érkezünk, ahonnan minden helység megközelíthető. Szintén innen a 11,36 m2-es teraszra léphetünk. A nappali hangulatát távirányítású rejtett világítás fokozza, míg a téli borúsabb napokat egy hangulatos elektromos kandalló teszi derűsebbé. A konyha is a nappaliból nyílik, mely gépesített, beépített modern, méretre készített konyhabútorral felszerelt. Ez természetesen a vételár részét képezi. A lakásban két tágas fürdőszoba található, így a nagyobb családok számára is komfortos a reggeli készülődés. A fűtésről padlófűtés gondoskodik, a nyári melegben pedig több klíma is rendelkezésre áll. Minden helyiségben 3 rétegű hang és hőszigetelő nyílászáró található, melyek elektromos távirányítású redőnnyel ellátottak. Parkolási lehetőség a ház előtt ingyenesen. A közlekedés kiváló, hiszen a város központjából, minden néhány percre elérhető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét bármelyik napján. Az ingatlan per és tehermentes, azonnal költözhető!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
D
erkély
klíma
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőcs Viola Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 401 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőcs Viola Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 401 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY