Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 90 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 90 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7933828
Referenciaszám: H477017-4523690
Frissítve: 1 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
1 100 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új tulajdonosát keresi a XIV. kerületben egy nettó 90 m2-es, bruttó 128 m2-es, egyedi adottságokkal rendelkező, jó állapotú, belső kétszintes lakás. Amennyiben csendes és zöld környéken keres tágas terekkel rendelkező, akár nappali + 3 hálószobássá alakítható lakást, akkor ezt az ingatlant feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK és KÖZLEKEDÉS: - XIV. kerület, Alsórákos, Telepes utca. - Kiváló infrastruktúrával és közlekedéssel rendelkező környék. - A lakástól 5-10 percre elérhető minden, ami a hétköznapokhoz szükséges. - Sétatávolságra van a 133E, 7, 8-as buszok, a 3 és 62-es villamosok megállói, valamint éjszakai járat is elérhető. - Közelben kis szupermarket, nagyobb bevásárláshoz Lidl, és a Bosnyák téri piac áll rendelkezésre. TÁRSASHÁZ: - 2009-ben épült, 3 szintes, jó állapotú, szigetelt téglaépület. - Tágas, parkosított belső udvarral rendelkező, 13 lakásos társasház. - A zöld udvar a gyerekek kedvenc játszótere, alkalmas szülinapi zsúrokra és elvonulásra is. - A kert gondozását kertész végzi melynek költségét a közösköltség tartalmazza. - A ház műszaki és esztétikai állapota nagyon jó, lépcsőháza tiszta és rendezett. - Lakóközössége csendes és kultúrált, a közös képviselet talpraesett és együttműködő. LAKÁS: - Tulajdoni lapon 90 m2-es, belső kétszintes, különleges tetőtéri ingatlan. - Teljes alapterülete 128 m2, igény esetén minimális ráfordítással nappali + 3 hálószobássá alakítható. - Műszakilag és esztétikailag is jó állapotú, fiatalos lakás. - Alsó szint felosztása: előszoba, nappali + olvasószoba, loggia, konyha, sarokkádas fürdőszoba-Wc, - Emelet felosztása: közlekedő, 2 szoba, fürdőszoba és külön WC. - A nappali tájolása nyugati, nagy ablakokkal rendelkezik, a lakótér nagyon világos. - Alsó szinten műanyag nyílászárók, az emeleten fa nyílászárók vannak, jó állapotúak, jól szigetelnek. - A vizes helyiségek járólappal a többi helyiség laminált parkettával burkolt. - Belmagassága mind a két szinten 260 cm. - Fűtést gáz cirkó kazán, hő-leadást radiátorok, a hűtést klímaberendezés biztosítja. - Közös költsége 16.900 Ft/hó, az ingatlan teljes fenntartási költségei kedvezők. - A lakáshoz tartozik egy teremgarázs beálló, mely kötelezően megvásárolandó, ára + 5 millió Ft AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - Személyesen - Online személyes bejelentkezéssel FINANSZÍROZÁSI KÉRDÉSEKBEN SEGÍTÜNK: - Bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várják Önt. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Kérdés esetén és megtekintési időponttal kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Tivadar Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Tivadar Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY