Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Váci út 64 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Váci út 64 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Váci út 64 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7351304
Referenciaszám: H450100
Feltöltve: 17 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
968 750 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 940 Ft
Második évtől
245 565 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XIII. kerületben, a Váci úton egy 1. emeleti, nappali + 1 hálós, 64m²-es lakás. A lakás közvetlen a Westend bevásárlóközponttal szemben található, a Váci útra néz, viszont 2 rétegű-, hangszigetelt ablakainak köszönhetően az utca zajából szinte semmi nem hallatszik be. A nappali klímával felszerelt, a lakás fűtését gáz-konvektor-, a melegvizet villanybojler biztosítja. A lakás 3 éve felújításon esett át, viszont az előző bérlő sajnos nem vigyázott rá, ezért tisztasági festést és kisebb javításokat igényel. A közös költség 11.200Ft, a közműveket pedig egyedi fogyasztás alapján fizetik. Az ingatlan Budapest egyik legfrekventáltabb környékén helyezkedik el, ezáltal minden szükséges szolgáltatás és üzlet pár perc sétával elérhető. A közvetlen közelben található a Westend bevásárlóközpont, ahol élelmiszerbolt, ruhaboltok, gyógyszertár stb. megtalálhatók, valamint 2 perc alatt eljuthatunk a 4-6 villamos, az M3 metró és több buszjárat megállóihoz is. A környék a közeljövőben nagy változásokon fog keresztülmenni, tervben van a Nyugati pályaudvar felújítása, földalatti állomás kialakítása, a Nyugati téri felüljáró elbontása, új villamosvonal építése és az egész Nyugati tér felújítása, ezáltal a városnegyed összképe jelentősen megváltozik. A képek a jelenlegi állapotot tükrözik. További kérdésekkel, és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, a hét bármely napján! Teljes körű ügyintézéssel várunk, a kedvező ügyvédi díjaktól - hozott ingatlan esetében is -, a díjmentes hitel és ingatlanpiaci tanácsadáson keresztül, az energetikai tanúsítványok beszerzéséig, mindenben állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére! OC - 20 ÉVE AZ ÉLETÜNK RÉSZE Ha érdekel a munkánk, és szeretnél a munkatársam lenni, hívj bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
F
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Balázs Otthon Centrum - III. kerület - Békásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Balázs Otthon Centrum - III. kerület - Békásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY