Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 50 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 50 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8062648
Referenciaszám: H483102
Frissítve: 17 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 81,9 millió Ft

81,9 millió Ft
1 638 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 695 Ft
Második évtől
324 383 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a közkedvelt Nádorliget lakóparkban egy 2 szobás erkélyes tégla lakás. Az ingatlan CSOK igényléséhez alkalmas! Amit a lakásról tudni kell: A vételárat képezi, szinte a teljes bútorzat, berendezés! Ide "csak" költöznie kell! - Kiváló állapotú, 4. emeleti modern ingatlan. egésznap napos, észak-nyugat fekvésű 1+1 szobás teljesen bútorozott és gépesített, nagyon szép állapotú, tehermentes lakás. A lakás részeit képezi az amerikai konyhás nappali, a tágas külön hálószoba beépített szekrénnyel és egy kádas fürdőszoba WC-vel. - 50 m2 + 4 m2 erkély. - Elosztása: nappali + hálószoba + amerikai konyhás étkező, fürdőszoba, wc, előtér. - A terasz mindkét helyiségből megközelíthető. - Belmagasság 270 cm. Környék és közlekedés: - A lakás a XI. kerületben, a Nádorliget lakóparkban található. - Kiváló a tömegközlekedés, 5 perc sétatávolságra villamos megálló, ahonnan 5-6 perc alatt a Móricz Zsigmond körtéren lehetünk. - Frekventált elhelyezkedése mellett a zöldövezeti előnyöket is élvezhetjük. - A BME és az ALLEE bevásárlóközpont tömegközlekedéssel 10 perc. Az épület leírása: - Az 2005-ben épült, 7 szintes épület kifogástalan állapotban van. - Műszakilag folyamatosan fejlesztett, karbantartott. - A házban házközponti fűtés van, lakásonként egyedi hőmennyiség mérővel. - Az épület parkosított környezetben található az első emelten, így nyáron kellemes árnyékolást nyújtanak az épületet körül ölelő fák lombkoronái. - Az épületbe lépve egy virágokkal teli belső, zárt udvar fogad, amely az üvegezett tetőnek köszönhetően egész nap világos. - A társasház saját kerttel rendelkezik, ahol játszótér is helyet kapott. - A kert gondozásával kertész foglalkozik, a lépcsőházat takarító cég tartja rendben. - A ház közös képviselete megbízható és precíz. - Az ingatlan tehermentes. A lakás rezsije nagyon alacsony, köszönhetően a modern építőanyagoknak. A szomszédok nagyon rendesek és csendesek. Ideális választás lehet fiatal pároknak, de akár kisgyerekes családoknak is. Minden fontos intézmény fellelhető a környéken és a tömegközlekedés is kiváló. A környék nagyon fiatalos és felkapott. Boltok, üzletek, éttermek is találhatóak a lakás közvetlen közelében. Amennyiben kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2005
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dózsa György Otthon Centrum - XI. kerület - Gellért tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dózsa György Otthon Centrum - XI. kerület - Gellért tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY