Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 153 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 153 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 153 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7990754
Referenciaszám: H480573
Frissítve: 17 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
783 660 Ft/m²
153 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 347 980 Ft
Második évtől
474 891 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy világos, kertkapcsolatos téglalakás és a hozzá tartozó garzon a 11. kerület szívében! A két egymás fölötti külön bejáratú ingatlan remek lehetőségeket rejt magában nagyobb családok, vagy akár egy vállalkozás számára! Felső lakás: - Átlagos állapotú, 105 m²-es, 4 szobás, duplakomfortos - Nyugati és keleti irányú ablakoknak köszönhetően egész nap fényárban úszik. - Egy terasz és egy erkély is tartozik hozzá - Modern bejárati ajtóval rendelkezik - Nyilászárók részben már műanyagra lettek cserélve Szuterén lakás: - Egy lépcsőfokot kell lemenni a földszinthez képest - Felújítandó állapotú, 48 m²-es - Nyugati tájolású - Közvetlen kertkapcsolatos A lakásokhoz tartozik továbbá egy jó állapotú zárható tároló a földszinten, valamint egy autó számára parkolóhely. A társasház: - 1938-ban épült, rendezett, 3 lakásos - 2010-ben dryvit szigetelést kapott - Saját kerttel rendelkezik - Nincs közösköltség Lokáció: - Az utcán ingyenes a parkolás - 1 perc sétára gyógyszertár, buszmegálló, óvoda - 3 percre ABC, iskola - 10 percen belül orvosi rendelő, uszoda A kiváló közlekedés, a kertkapcsolat és a dupla lakás miatt kiváló választás lehet nagycsaládosok részére, akár több generáció kényelmes együttélésére. Továbbá az ingatlan kialakításából adódóan vállalkozások számára is megfelelő választás lehet. Ha szeretné megtekinteni, keressen bizalommal. Ha nem tudom felvenni, később visszahívom!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1938
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kutrik László Brúnó Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kutrik László Brúnó Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY