Eladó lakás Budapest VII. kerület 60 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 60 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8089248
Referenciaszám: 315395
Frissítve: 11 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
831 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a méltán kedvelt Belvárosban, a VII. kerületben egy kétszobás, hangulatos, világos, csendes, utcai lakás. Vörösmarty utca 3/b. második emelet, 60 nm, nappali, háló, fürdő, WC, közlekedő, gardrobe, konyha. Az ablakok a Vörösmarty utca felé néznek. A ház 1900-ban téglából épült, az akkori követelmények szerinti legjobb minőségben, azóta többször volt felújítva a lakás, legutóbb 2016-ban volt a teljes víz és csatorna, az ablakok külső cseréje megtörtént, és az elektromos hálózat részleges felújítása. A 45 lakásos Társasházban nagyon barátságos, összetartó emberek laknak. A délnyugati tájolású lakás nagyon világos, napfényes. A közösköltség mértéke 23.400,- forint, a villany-, és a víz használata fogyasztás alapján történik. A lakásban a meleget elektromos fűtőpanelek adják, valamint van egy elektromos cserépkályha is. Az éves áramfogyasztás a következőképpen alakul: fűtés: 5-6.000 kW, melegvíz: 1.800-2.400 kW, áram: 1.200-1.800 kW. A belmagasság 3,55 m, könnyedén galériázható. Készítettem egy átalakítási tervet az ingatlanhoz, könnyedén két hálóssá lehet varázsolni, egy kisebb átalakítással. Az alaprajzok csak tájékoztató jellegűek. Ajánlom az ingatlant fiataloknak, egyedülállóknak, pároknak, és befektetésnek egyaránt. A hosszútávú kiadás is nagyon jól jövedelmező. A lokáció remek, minden karnyújtásnyi távolságra megtalálható. Színházak, bevásárlási lehetőségek, metróvonalak. A tömegközlekedése jól megoldott. A kerületben ingyenesen lehet parkolni, ha bejelentkezik a lakásba. Az ingatlan első megtekintési napja: 2024. május 2. csütörtök Amennyiben felkeltette érdeklődését a kizárólag a kínálatomban elérhető ingatlan, kérem keressen bizalommal. Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít, a legjobb kamat most 6 % alatti.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY