Eladó lakás Budapest IX. kerület, Külső Ferencváros, Hentes u 8 320 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Külső Ferencváros, Hentes u 8 320 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Külső Ferencváros, Hentes u 8 320 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8050158
Feltöltve: 1 hónapja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 5+2 fél szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
234 375 Ft/m²
320 m²
Alapterület
5+2 fél szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
150M helyett most csak 75M Ft!!! Budapest IX. kerület Hentes u. 8. 6-8 lakás, vagy RBNB, hostel szállás, iroda célra is alkalmas! Ez most valóban alkalmi vétel 200e Ft / nm áron, a környék árainak harmada, negyede!!! Azért ilyen olcsó, mert záros időn belül szeretnénk eladni, nincs semmi "de" - 1/1 tehermentes! Saját 1/1 építési telken önálló ház - 3 szintes, szintenként kb 170 nm - 3 lépcsős szuterén, magasföldszint, beépíthető tetőtér. Tulajdoni lapon lakóház, de több lakásból álló társasház, üzleti, ipari, vagy szálláshely célra is átminősíthető (hivatalosan). Mivel nem csak albetét, hanem önálló telken elhelyezkedő ingatlan, nem terheli közös költség és nem köti társasházi szabályzat, teljesen szabadon átalakítható és használható. Tégla építésű, beton födémes, cserép fedésű masszív épület, belül csak válaszfalak vannak, azaz minden szabadon alakítható benne Kívül, belül felújítandó állapotú! A tetőtér beépíthető, vagy még 2 szint ráépítéssel bővíthető 750 nm-ig, a telek mérete 380nm. Az ingatlan a belváros közelében, a Rákóczi hídtól 3 sarokra található, a közelben gomba mód nőnek ki az új lakóházak és irodaépületek. Szemben a budai oldalon a Rákóczi hídtól délre 10 háztömb területen épül a Budapart városrész. Itt a pesti oldalon terjeszkedik a Millenium negyed, ami az ingatlantól mindössze 3 sarokra tart, a tervezett Déli városkapu és Diákváros fejlesztési területe pont szemben található (itt épült tavaly első ütemként a Kézilabda stadion) Mivel másfelé nem lehet, hamarosan errefelé folytatódnak ezek a nagyberuházások, ami pár éven belül jelentős környezet fejlődést és hatalmas felértékelődést jelent, bár a környék négyzetméter árai jelenleg is 700-800ezer Ft-tól indulnak. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben elérhető a legtöbb közintézmény és bevásárlási lehetőség (Lurdy-ház, Illa, Tesco, Aldi és más nagyáruházak, stb). Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, parkolni mindig lehet az utcában (most még ingyen). Villamos, busz, HÉV 1 sarokra. Tulajdonos: 06/30 932 - 7483 Ha van ingatlanba fektetendő 75M Ft-ja, ezt ne hagyja ki, mert egyedülálló lehetőség! A két szomszédos ingatlan is eladó, hasonló paraméterekkel, amivel akár egybe is nyitható. Ingatlanosok segítségét NEM kérjük! !!! Ilyen ügyben kérem ne hívjon!!!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
H

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Székely Dániel
+36 30 932 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Székely Dániel
+36 30 932 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY