Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros, Üllői út 90 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros, Üllői út 90 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros, Üllői út 90 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7337709
Referenciaszám: H449248
Feltöltve: 17 napja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 77,9 millió Ft

77,9 millió Ft
865 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 226 086 Ft
Második évtől
308 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált egy Üllői úti, de Páva utcára néző 90nm-es, 3 szobás , nagyon jó állapotú nagypolgári lakás szépen karbantartott liftes ház 4. emeletén. Az ingatlan kelet-nyugati fekvésű, gyönyörű napfényes, és a Páva utcai fekvésének köszönhetően csöndes is. Kiváló elhelyezkedéssel, 3 percre a 3-as metrótól és 4-es-6-os villamostól. A Corvin pláza 2 perc alatt elérhető. A lakás klímával és két szeparált toalettel is felszerelt, így akár lakásnak, akár irodának, rendelőnek is kiváló. Befektetési céllal, kiadásra is ideális, például diákoknak, az Orvostudományi -, a Jogi-, a Műszaki- és a Közgazdasági Egyetem közelsége miatt. Családoknak a közelben levő játszóterek, iskolák, és kutyásoknak a kutyafuttató teszi ideálissá a lakást. Lakóknak a parkolás ingyenes a közterületen, de több lehetőség van parkolóhely bérlésére vagy megvásárlására. A lakás az Üllői út és a Páva utca sarkán lévő társasházban található. - A szobák minőségi fa parketta borítással rendelkeznek (~60m2) - Festés utoljára 2019 nyarán volt. - A fűtésről 2016 óta Bosch kondenzációs kazán gondoskodik. - A légkondicionálás Hitachi 5kW-os inverteres klímával történik (2019-ben lett cserélve, kompletten) - Strukturált Ethernet (LAN) kábelezés került kialakításra minden helyiségben - Riasztó - A beépített konyhabútor front része cseresznyefából készült. - Rezsi (víz, villany, gáz) 25-30 ezer Ft, közös költség 16 ezer Ft havonta. - Tartozik egy 3.5 m2-es tároló is a lakáshoz az emeleten (5000Ft/hó) - A nagy sebességű internet mind a Telekom optikai mind pedig Vodafone (volt UPC) koax hálózatán is elérhető a házban. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen Hitel Centrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is. Megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oláh Tímea Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oláh Tímea Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY