Eladó lakás Budapest II. kerület 30 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 30 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 30 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8049869
Referenciaszám: 213306171
Frissítve: 4 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
1 663 333 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az elhelyezkedése miatt kiváló választás lehet a Szent János Kórházban dolgozó(k)nak! II. kerület Szilágyi Erzsébet fasoron, régi villa épület legfelső, szomszéd nélküli lakása eladó. A lakás 1 szobás, 30 m2-es, de a ház adottsága, kialakítása miatt sokkal több van benne... A lakás a társasház legfelső emeletén helyezkedik el, zárt lépcsőházból közelíthető meg. Mielőtt a lakásba érünk, egy közös (de mások által nem használt) előtérbe érkezünk. Ebből az előtérből érhető el a lakás, egy saját tároló és 2 padlásbejárat. Ez az előtér zárt, kulccsal minden lakó rendelkezik, de rajtunk kívül senki nem használja. A szinten, a saját tárolónkból elérhető egy közös tároló. Ez közös, de csak a mi tulajdonunkon át lehet megközelíteni… Gyakorlatilag a mi segítségünk nélkül senkinek nem elérhető, jellemzően nem is akarja használni senki. A lakás 1 nagy szobából és a zuhanyzós, wc-s fürdőszobából áll. A szoba mérete miatt nagyon sok kialakítási lehetőséget kínál. A konyha rész egy térelválasztóval akár el is szeparálható. A nagy ablakok miatt a lakás világos, szellős. Az elhelyezkedése miatt panorámás, intim. Lokáció. A ház tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Közlekedik több villamos (56, 59, 61), több busz (91, 129) és éjszakai járat is (922). A Széll Kálmán tér 10, a Déli pályaudvar 15 perc tömegközlekedéssel. Autóval könnyen elérhető az M1, M7 autópálya. A környéken a parkolás fizetős, ám az ide bejelentett lakóknak évi 2540 Ft díj felében díjmentes. A közelben a Szent János Kórház, a Vasas sportpálya, park, játszótér, közért, bevásárlóközpont. A lakás és annak környezete kifejezetten csendes. A megtekintés rugalmas, kulcs nálam! Ha felkeltette az érdeklődését, várom jelentkezését. Hívhat akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
D
összkomfortos
panoráma
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY