Eladó lakás Budapest II. kerület, Csatárka 88 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Csatárka 88 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Csatárka 88 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7911376
Referenciaszám: 10824006
Frissítve: 3 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 159,9 millió Ft

159,9 millió Ft
1 817 045 Ft/m²
88 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 071 Ft
Második évtől
633 320 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   II. Kerületi Exkluzív, Erkélyes Lakás Eladó   Biztonság és Exkluzivitás Egy Zárt Lakóparkban Ismerje meg ezt az első emeleti, 88 négyzetméteres, nappali és 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, kiváló állapotú lakást, melyet egy hangulatos erkéllyel kínálunk eladásra Budapest II. kerületének legelőkelőbb részén.   Természetes Fény és Tágas Elrendezés Élvezze a déli tájolás által biztosított meleg otthoni hangulatot és a bőséges természetes fényt. A lakás praktikus elrendezése magában foglal egy erkélyes nappalit étkezővel, modern konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, valamint egy ajtóval lezárható privát lakrészt, amely 3 hálószobát, kádas fürdőszobát és külön mosdót tartalmaz.   Pihenés és Kényelem a Fedett Loggián Fedezze fel a nappaliból nyíló, fedett loggia adta lehetőségeket, amely ideális hely a pihenésre, a szabadtéri étkezésekhez és a bútorok biztonságos tárolásához.   Sokoldalú Alaprajz és Kényelmi Funkciók Alakítsa ki álmai tágas amerikai konyhás nappaliját ebben a sokoldalú lakásban. A lakáshoz tartozik egy külön tároló helyiség is, növelve a kényelmet.   Lakóparki Előnyök: Parkolás és Békés Környezet Élvezze a saját parkolóhely nyújtotta kényelmet és a havi 17,000 forintos közös költséget, amely magában foglalja a kertész díját és a karbantartási alapot is. A lakópark csendes, békés és biztonságos, tökéletes hely a kikapcsolódásra.   Kiváló Elhelyezkedés A lakás könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel, a Rózsadomb Bevásárlóközpont csak egy rövid sétára található.   Ne maradjon le erről a ritka lehetőségről ebben a keresett lakóparkban!   Ára: 159.900.000 HUF   CITYCARTEL - International Luxury Real Estate Agency A CITYCARTEL Magyarország legnagyobb luxus ingatlaniroda hálózata, több mint 23 éve foglalkozik professzionális ingatlanközvetítéssel belföldön és külföldön. A több ezres exkluzív portfólióban a belföldi és külföldi ingatlanpiac legjobb ingatlanjai találhatóak.  A CITYCARTEL ingatlanirodák szeretettel várják Önt is országszerte.  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
erkély
internet
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Vincellér Valéria CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Vincellér Valéria CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY