Eladó lakás Budapest VII. kerület 53 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 53 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 53 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8056326
Referenciaszám: 11-2570
Frissítve: 11 napja

Budapest VII. kerület eladó társasházi lakás 3 szobás: 47,8 millió Ft

47,8 millió Ft
901 887 Ft/m²
53 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 138 728 Ft
Második évtől
189 323 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FELÚJÍTOTT - FÖLDSZINTI GARZON_2-es lakás Igazi kis gyöngyszemet kínálok, mely teljes felújításon esik át. Egy közös előtérből nyíló két lakás ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással. Mindkét lakás teljes értékű, belső 2 szintes duplex lakás, a lakások elválasztása alul ,felül hangszigeteléssel készült . Ez 23m2-es (+az előtérből 1 m2) és a galéria 29 m2. Mindkét szinten 2,25 m a belmagasság. A felújítás természetesen érinti a teljes víz, -villany hálózatot, hideg, meleg burkolatok, festés, új szaniterek, új beépített konyhabútor, mosdók, csaptelepek , szerelvényezések, tehát mind esztétikai, mind műszaki tekintetben teljes körűen felújítva kerülnek átadásra. Egy db 2000 Watt teljesítményű fűtőpanel kerül felszerelésre az alsó szinten és egy a felsőn. Az alsó részen kerül kialakításra az amerikai konyhás nappali: "2" - es lakás : konyhabútor,főzőlap,sütő,étkező asztal 4 székkel kanapé, dohányzó asztal, szőnyeg, komód ,éjjeli szekrények, franciaágy. A meleg víz ellátást Ariston Velis EVO típusú villanybojlerek szolgáltatják. A nyílászárók új műanyagra vannak cserélve, a szobai részekben új laminált parketta, a fürdőszobában épített zuhany, minőségi, esztétikus burkolatok, szaniterek, szerelvények. A lakásokban fa szerkezetű galéria van, megerősítve vas szerkezetekkel, alátámasztásokkal, belső 2 szintes, A WC szerkezetek falba épített tartályos, geberit típusúak, nyomógombbal, kartonozással. A felújítás várható befejezése : 2024.05.10. A képgalériában található fotók a már korábban elkészült, más ingatlanokról készültek, de ez a lakás is ebben a stílusban készül. Jelenleg a felújítás folyik, de bármikor megtekinthető. HÍVJON BÁRMIKOR!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfort nélküli
amerikai konyha
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbásné Mária Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 932 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbásné Mária Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 932 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY