Eladó lakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros 39 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros 39 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros 39 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7561989
Feltöltve: 1 éve

Budapest IX. kerület eladó társasházi lakás 1 szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
39 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 188 Ft
Második évtől
154 468 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Eladó 39 m2-es, akadálymentesített, zöld belső kertre néző, csendes lakás a Ludovikával szemben a IX. kerületben.*** A társasház bejárata csendes, kisforgalmú mellékutcáról nyílik, így a központi fekvés minden előnye (pár lépésre park, uszoda, tömegközlekedés) mellett egy csendes, nyugodt otthonra lelhet a 39 m2-es, 1 szobás, a bejárata oldalán kertkapcsolatos, a szoba felől magasföldszinti lakás leendő tulajdonosa. A lakás helyiségei : tágas étkező - konyha, 24 m2-es nagy szoba, fürdőszoba, kamra. A lakáshoz tartozik egy pincehelyiség is. A fűtése bélelt kéménybe kötött gázkonvektor, esetleges további fűtéskorszerűsítés - cirkó telepítés - ezért költséghatékonyan megoldható. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A lakás zárt udvarból nyílik, melyet kizárólag az udvarból megközelíthető 4 lakás tulajdonosa használ. A tágas udvar barátságos zöld szigetté alakítható, tavasztól késő őszig a lombos fák árnyékában olvasó- és pihenősarok, grill party-k, kellemes szabadtéri élettér számos lehetőségét rejti. A lakás egy szép, régi, polgári liftes ház magasföldszintjén található, mely folyamatosan karban tartott. A lakóközösség kiváló, csendes, a belső udvar, a lépcsőházak és a körfolyosók is mind rendezettek, tisztán tartottak, hangulatosan berendezettek. A lakás jelenlegi állapotában is azonnal költözhető - az év végéig albérlő lakta, vagy az egyedi igények függvényében felújítható. A közös költség kevesebb, mint 8000 forint havonta, a vízdíj külön merőórák alapján fizetendő. Ajánlom mindenkinek, akinek fontos a központi lokáció, a kiváló városi infrastruktúra, de nem szeretne lemondani a természet közelségéről sem, az Orczy-kert nyújtotta sétákról, kocogásról. Kitűnő lokációjának köszönhetően befektetésnek is tökéletes, az Orvosi Egyetem és a Közszolgálati Egyetem is könnyedén megközelíthető gyalogosan. Az alacsony rezsi, az egyetemek közelsége, a jó közlekedés és bevásárlási lehetőségek miatt könnyen kiadható. Airbnb is lehetséges a társasházban. Pár perc sétával elérhető a Nagyvárad tér ( M3, 212, 217E, 21A ) és a Corvin sétány is, ahol vásárlási lehetőségek, éttermek, gyógyszertár, fitneszterem és további változatos szolgáltatások is mind megtalálhatók. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. Azonnal birtokba vehető. Kérdés esetén forduljanak hozzám bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
kamra
terasz
pince
alacsony közös költség
vízórás
lift
biztonsági ajtórács

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Őri Diána
+36 70 772 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Őri Diána
+36 70 772 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY