Eladó ház Budapest XX. kerület 33 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 33 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 33 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7812855
Referenciaszám: HZ053657
Frissítve: 17 napja

Budapest XX. kerület eladó házrész 1 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
906 061 Ft/m²
33 m²
Alapterület
438 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erzsébetfalván a Montessori Általános Iskola és Gimnázium közeléből felújított33 nm-es házrész külön tárolóval eladó!Az ingatlanban a tavalyi év során történt bejárati ajtó csere illetve egy tisztaságifestés, a műanyag ablak és a külső szigetelés valamivel régebbi. A házrészbelépve kis előtérrel találkozunk, ami közvetlen a konyhához vezet, ahonnanlehetőség nyílik eljutni a fürdőhöz, amiben a WC is található. A nagyméretű,jelenleg nappaliként berendezett szoba tetszés szerint akár kettéválasztható.A téli időszakban az otthon melegét egy konvektor biztosítja, amit a jelenlegitulajdonos elmondása szerint soha nem kellett nagy kapacitáson használni.Nyáron kellemesen hűvös az ingatlan, viszont a forróságot tovább tudjukenyhíteni egy légkondicionáló berendezés használatával. A ház külön mérőórákkal rendelkezik, az udvaron kocsibeálló, illetve egytérkövezett rész tartozik ide, ami kiváló lehetőséget ad akár medencefelállítására, vagy sütögető hely kialakítására. Ezeken felül egy a tárolóis benn van a vételárban, ami alkalmas lehet külön lakrésznek is, hiszenvillany és víz is bevezetésre került ide.Az ingatlan csendes utcában van, a szomszédság barátságos és kedves.Könnyed 10 perces sétával számos bolt, állatorvosi rendelő, iskola, fogászatés McDonald's található. Tökéletes hely mindazoknak akik egy csendes mégis a központhoz közeli kis ingatlant keresnek.Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetésem, várom megtisztelő hívását!  

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 1 708 99
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 1 708 99

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY