Eladó lakás Miskolc 55 nm
Eladó lakás Miskolc 55 nm
Eladó lakás Miskolc 55 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8064849
Referenciaszám: 23621
Frissítve: 16 napja

Miskolc eladó egyéb lakás 2 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
454 545 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlásra kínálok Miskolc egyik legszebb zöldövezeti helyén elhelyezkedő 55 m2-es 2. emeleti 2 szobás lakást. Az ingatlan közvetlenül a Bükk-hegység mellett helyezkedik el, ezáltal kivételes panorámás kilátás biztosított. A közelben óvoda, iskola, élelmiszerbolt található. A lakás csendes utcában található, gyakorlatilag a forgalom csak az ott lakókra szorítkozik le. Ezáltal rendkívül tiszta és jó levegős környezet ami körülöleli. A lakás NY-i és K-i tájolású szobákkal rendelkezik, így a napfény adta lehetőséget teljes mértékben ki lehet használni. Helyiséglista: - 1 nagyszoba - 1 kisszoba - konyha - fürdőszoba - wc Az ingatlan fűtését tekintve az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják. Mindkét szobában minőségi laminált padló került lerakásra. A folyosó, fürdőszoba illetve a wc szintén minőségi de hidegburkolatot kapott. A fürdőszobában egy nagy méretű sarokkád kapott helyet, melyet egy fárasztó nap után a legnagyobb nyugalomban és kényelemben használhatja leendő új tulajdonosa is. A nyílászárókat a tulajdonos kicserélte, műanyag bukó nyíló ablakok, illetve szintén bukó nyíló erkély ajtó került beépítésre. Az ingatlan teljes víz illetve villanyvezeték rendszere is ki lett cserélve Az ablakokon található, fix és mozgatható rovarháló is. A nyugati fekvésű szoba ablakain redőny található, a többin pedig sötétítő roló. A lakásban található beltéri ajtók cseréje, csak részben történt meg. A szintén hidegburkolattal ellátott erkélyen található egy nagy méretű beépített szekrény. ami kiválóan alkalmas tárolásra de mégsem veszi el a teret az erkélytől. Emellett az ingatlanhoz tartozik egy, a lakók által közös használatban lévő pince vagy tároló helyiség is. Remek lehetőség nyílik ebben az ingatlanban akár befektetésnek, akár egy idilli családi otthonnak. Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, kérem keressen bizalommal és tekintsük meg együtt leendő új otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Husvéth Orsolya Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 552 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Husvéth Orsolya Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 552 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY