Eladó lakás Jászberény 116 nm
Eladó lakás Jászberény 116 nm
Eladó lakás Jászberény 116 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7772354
Frissítve: 10 hónapja

Jászberény eladó egyéb lakás 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
430 172 Ft/m²
116 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó sorházi lakás Jászberényben. Alapterület:116 m2 Szobák száma: 3 szoba + 2 nappali (51nm2 + 20nm2) Állapot: újszerű Falazat: tégla, ytong + külső falak szigetektek. A lakáshoz fedett terasz, előkert és fedett gépkocsi-beálló tartozik zárt belső udvaron. Előzetes egyeztetés után személyesen megtekinthető. Paraméterek: Külső állapot: újszerű Fűtés: gáz cirkó (padlófűtés és radiátor) Hűtés :klíma Bútorozottság: bútorozott Komfort fokozat: összkomfort (Villány klíma, , gáz, víz, szennyvíz) Irányár : 49,9 millió Ft. Ingatlan leírása Városközponthoz közeli kertvárosi részen 2011-ben épült kétszintes, 116 nm-es sorházi lakás eladó! Az alsó szintre az előkerten, a 24 m2-es fedett teraszon keresztül egy kis közlekedőn át jutunk. Innen nyílik a nagy, amerikai konyhás, étkezős nappali. Az alsó szinten az étkező és konyha felől egy közlekedő nyílik, ahonnan egy hálószoba, tusolós fürdőszoba és egy különálló WC + kézmosó nyílik. A felső szintre vezető lépcsőfeljárót gipszkarton fal választja el a nappalitól. A lépcsőfeljáró alatt tároló van. Az emeleten egy kisebb nappaliba érkezünk, ahonnan balra egy fürdőszoba (tusolóval+ WC-vel, kézmosóval) és egy hálószoba, jobbra egy másik hálószoba nyílik. A hálószobákon tetőablak van, az emeleti nappaliban fénykürtő biztosítja a nappali fényt. A konyhabútor teljes gépesítéssel, a tálalószekrénnyel és az étkezővel igény és megegyezés szerint maradhat. A lakás tehermentes, 1/1 tulajdonú. Bővebb információért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2011
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Török András
+36 70 633 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Török András
+36 70 633 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY