Eladó lakás Halásztelek, Hold utca 74 nm
Eladó lakás Halásztelek, Hold utca 74 nm
Eladó lakás Halásztelek, Hold utca 74 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7900219
Referenciaszám: 1815_5415
Frissítve: 16 napja

Halásztelek eladó egyéb lakás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
620 270 Ft/m²
74 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 214 Ft
Második évtől
181 797 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Halásztelek Hold utcában kétszintes sorházi lakás. Kitűnő lehetőség! Eladó Halásztelek Kertvárosi részén a Holdfény park mögött, egy 12 lakásos sorház kétszintes lakása. Csak a lakók számára elérhető kapuval védett zárt kertben található épület még nincs 10 éves. 2015-ben került átadásra, téglából épült, és szigetelt. A mediterrán hangulatú épület külső, az átriumos kialakítású teraszok és bejáratok igazán különleges megoldást nyújtanak a megfelelő élettérhez. A lakás 2 bejárattal rendelkezik, nyílászárói 2 irányba tekintenek, ezáltal biztosítva a megfelelő szellőzést és az elegendő napsütést. Az összesen 74 m2 lakóterű lakáshoz tartozik: földszinten: ✔ nagy nappali konyhával ✔ közlekedő és egy WC emeleten: ✔ tágas sarokkádas fürdőszoba WC-vel ✔ 2 kisebb méretű hálószoba, mindegyik erkélykapcsolattal ✔ közlekedő és egy gardrób ✔ A lakáshoz tartozik egy kicsi előkert, fedett terasz, egy autó számára beálló, valamint egy közös tárolóhelyiség ✔ Fűtése: kombi cirkó, radiátoros megoldással. ✔ Rezsiköltsége kedvező. Közös költség: 11000.-Ft KÖRNYEZET: Halásztelek, a dél-pesti agglomeráció szerves része, kitűnő infrastruktúrával. Ha megtekintené, vagy csak bővebb információra van szüksége, állunk rendelkezésre. A vételár tartalmazza a beépített konyhát, a gáztűzhelyt és igény esetén a hűtőszekrényt. Vételár: 43,9 millió Ft Ref: 9643 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 326 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 326 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY