Eladó lakás Eger 50 nm
Eladó lakás Eger 50 nm
Eladó lakás Eger 50 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7674112
Referenciaszám: 9071
Feltöltve: 16 napja

Eger eladó egyéb lakás 2 szobás: 50,1 millió Ft

50,1 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 403 Ft
Második évtől
198 432 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eger, belváros közeli ÚJ ÉPÍTÉSŰ 20 lakásos társasházban különböző méretű, magas színvonalú lakások leköthetőek! A belváros 5 perc sétával elérhető. Tökéletes választás azok számára, akik kellemes környezetet, modern megjelenést, frekventált elhelyezkedésű energiatakarékos otthont keresnek, ami maximálisan megfelel a mai kor elvárásainak. Állandó otthonnak, befektetésnek is kitűnő választás. Remek kihasználhatóság, értékállóság jellemzi. A kivitelező nagy hangsúlyt fektet az igényes tervezésen túl a minőségi építőanyagok használatára, az érvényben lévő energetikai kívánalmak megvalósítására (zöld otthon, szinte nulla rezsi költség), számos referenciával rendelkezik. Várható átadás ideje: 2024. tavasza Jelen kínálatunkban szereplő földszinti lakás 50,1 m2-es, azonban az építkezés jelenlegi fázisában a négyzetméterek módosíthatóak, ill. a lakások elosztása rugalmasan, igény szerint alakítható. Az alaprajz tájékoztató jellegű. A kínálatban kisebb és nagyobb alapterületű lakások is elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a maga számára optimális életteret. A lakás ára kulcsrakész állapotra értendő, kifestve kerül átadásra. Tartalmazza az összeghatárig választható hideg-, meleg burkolatokat, szanitereket, beltéri ajtókat. Nem tartalmazza a lámpatesteket és a konyhabútort. A lakás jellemzői: Főfalak: Wienerberger 38x-therm tégla Lakáselválasztó főfalak: hanggátló kivitelű 30 cm-esek Válaszfalak: Wienerberger 10 N+F tégla Homlokzati hőszigetelés: 10 cm polisztirol hőszigetelő lap Homlokzati nyílászárók: kívül színezett, belül fehér színű 3 rétegű üvegezéssel Cserép: Betoncserép Kazán: központi, hőszivattyús hűtő-fűtő, a beltéri egység FAN COIL rendszer Klíma Az épülő társasházban további 26-68 m2 közötti lakások is leköthetőek. Minden lakáshoz egy db zárt parkolóhely tartozik 2.000.000 Ft értékben, mely az ingatlan vételára mellett külön értendő. Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyha
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendom Zsuzsanna Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendom Zsuzsanna Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY