Eladó lakás Budapest XX. kerület 42 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 42 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 42 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8068269
Referenciaszám: M272380-4620733
Frissítve: 6 napja

Budapest XX. kerület eladó egyéb lakás 1+1 fél szobás: 37 millió Ft

37 millió Ft
880 952 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 383 Ft
Második évtől
146 547 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest 20. kerület központjában, a Török Flóris utcában, központi helyen, de csendes részen eladó egy négyemeletes társasház első emeletén lévő napfényes, 1+fél szobás, 42 m2- es, plusz 4 m2- es teraszos azonnal költözhető, részben felújított lakás! Az ingatlanhoz a száraz pinceszinten tartozik még egy kb 3 m2- es zárt tároló is. A lakás tágas, világos, napsütötte. A társasházat zárt, parkosított, karbantartott kert veszi körül, amely lehetővé teszi a csendes pihenést és a gyermekek, idősek biztonságos kikapcsolódását. A lakásban lévő nyílászárók műanyagból készültek, a bejárati ajtó minősített biztonsági ajtó, biztonsági zárral. A környék csendes és biztonságos, a kertbe és a lépcsőházba is csak kóddal lehet bejutni. A lakás fűtése és melegvíz szolgáltatása egyedi mérős gázzal működő, kombi gázkazánnal történik, a ház kéménye bélelt. A lámpák korszerű LED-es lámpák, a víz felhasználás is egyedi mérős, ezért a lakás rezsije igen alacsony és takarékos. A lakók csendesek, egymás nyugalmát nem zavarják, a társasháznak megtakarítása van, a közös képviselet takarékos és gondoskodó. A közlekedés kiváló, a belváros negyedórán belül elérhető. A közelben van iskola, óvoda, bevásárló központ, Önkormányzat, gyógyfürdő, uszoda és strand, jégpálya, konditerem, gyorséttermek. Az utcán a parkolás ingyenes. CSOK-ra is alkalmas a lakás, és 30./. önerővel akár hitelre is megvásárolható. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Állapot:
Fűtés:
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakti Zoltán János Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakti Zoltán János Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY