Eladó lakás Badacsonytomaj 91 nm
Eladó lakás Badacsonytomaj 91 nm
Eladó lakás Badacsonytomaj 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7921806
Referenciaszám: NY011487
Frissítve: 16 napja

Badacsonytomaj eladó egyéb lakás 2 szobás: 130 millió Ft

130 millió Ft
1 428 571 Ft/m²
91 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 293 Ft
Második évtől
514 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Badacsonytomaj belterületi, központi részén új építésű 5 lakásos -, magas minőségi és műszaki tartalommal kivitelezett társasházban 91 m² hasznos alapterülettel rendelkező emeleti lakás keresi új tulajdonosát! A társasházban található lakások mindegyike állandó lakhatásra és nyaralónak is egyaránt alkalmas, de befektetésnek is kitűnő választás! Helyiségek méretei: Bejárati földszinti közlekedő: 6.14 m² Közlekedő: 3.51 m² Fürdő+ wc: 3.96 m² Wc + kézmosó: 2.7 m² Hálószoba: 10.14 m² Hálószoba: 10.14 m² Nappali-konyha-étkező: 30.36 m² Terasz: 47.25 m² A lakáshoz tartozik egy a zárt udvarban kialakított parkolóhely is, melyet a vételár tartalmaz. A lakások mindegyike kulcsrakész állapotban kerül átadásra. Az ingatlan főbb műszaki jellemzői: - Főfalazat: 38-as tégla - Homlokzati szigetelés: 12 cm-es dryvit szigetelő rendszer - Tömör faszerkezetű 3 rétegű üvegezésű, kívül-belül antracit nyílászárók - Motoros redőny, szúnyoghálóval - Közös használatú kert - Elektromos kapurendszer - Lakásonként 1 parkoló a zárt udvarban - Hőszivattyú biztosítja a mennyezeti hűtést és fűtést valamint a padlófűtést (helyiségenkénti vezérléssel) - Minden lakáshoz H tarifás mérőóra tartozik - Kaputelefon Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan a helyi boltok, éttermek, iskola, óvoda, orvosi rendelő is pár perces sétára található. A Balaton-part egy könnyed 5 perces sétára található a háztól, így nyáron még autóba sem szükséges ülni ahhoz, hogy a helyi strandra eljuthassunk. Az ingatlan tökéletes kikapcsolódást nyújthat mindazoknak, akik a Balaton közelsége mellett a kényelmet és minőséget is előnyben részesítik. Bővebb információért, műszaki tartalommal kapcsolatos egyéb kérdésekért és időpontegyeztetésért várom megkeresésüket az alábbi elérhetőségek egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2023
Terasz:
47,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY