Eladó ház Érd 97 nm
Eladó ház Érd 97 nm
Eladó ház Érd 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7979945
Referenciaszám: MH1481
Feltöltve: 2 hónapja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
1 010 309 Ft/m²
97 m²
Alapterület
1367 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 421 Ft
Második évtől
388 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd, Bécsihegy részén, csendes, békés utcában eladó 1367 m2-es, összközműves telken, egy nettó 97.1 m2-es, 3 szoba + nappali-amerikai konyhás, önálló családi ház, fedett terasszal. Az ingatlan alaposabb megismeréséhez, kérem tekintse meg a Youtube bemutató videót: https://www.youtube.com/watch?v=_3L_gesYoRA A ház 2004-ben épült, 30-as Porotherm tégla tartófalakból és 10-es tégla válaszfalakkal. A homlokzatra 10 cm-es dryvit, a fa födémre 25 cm-es kőzetgyapot szigetelés került. Fehér, műanyag, 2 rétegű, hő- és hangszigetelt nyílászárókat építettek be, redőnyökkel és rovarhálóval felszerelve. A fűtés és meleg víz ellátásról egy kombi, gázcirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, valamint a nappaliban található egy cserépkályha is, amit a gáz kényelme és alacsony fogyasztása miatt leválasztottak a kéményről, de igény szerint könnyen újra használható. A komfortos hőmérsékletről a nappaliban felszerelt klíma gondoskodik. A nagykapun bejutva a lebetonozott kocsibeállon 2-3 autó kényelmesen parkolhat. A biztonságért mozgásérzékelős riasztórendszer, valamint egy több ponton záródó, bejárati ajtó felel. A ház egy 25.8 m2-es nappali, közvetlen kapcsolattal a 13.7 m2-es fedett terasszal, egy 21.8 m2-es szoba, egy 10.9 m2-es konyha-étkező, egy 9.9 m2-es szoba, egy 9 m2-es szoba, egy 6 m2-es kamra, egy 6 m2-es fürdő, egy 3.3 m2-es előtér, egy 2.8 m2-es közlekedő és egy 1.7 m2-es Wc helységekből áll. A házat saját részre építették, stabil, erős szerkezetű, nagy előnye, hogy távol van az utcafronttól és a ház mögötti kertrész állattartásra is alkalmas. Az ingatlan jó elhelyezkedésű, csendes utcában található, rendes, békés szomszédok között. Boltok, üzletek, hentes, pékség, zöldséges, orvosi rendelő, iskola, óvoda 10 perc sétára, buszmegálló 5 perc alatt elérhető. Az ingatlan megvásárlásához hitel felvétele is igénybe vehető, hogy Öné lehessen ez az otthon. Profi, rugalmas és kedves hitel ügyintézőm mindenben segítségére lesz, hogy a legjobb konstrukciós hitelfeltételekkel vásárolhasson. Az ingatlan kizárólagos értékesítésével én foglalkozom, az ingatlannal és megtekintési időpont kérésével kapcsolatban hívjon bizalommal! .

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
riasztó
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magic House Ingatlaniroda Magic House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magic House Ingatlaniroda Magic House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY