Eladó ház Dunakeszi, Anna utca 138 nm
Eladó ház Dunakeszi, Anna utca 138 nm
Eladó ház Dunakeszi, Anna utca 138 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7894956
Referenciaszám: 4-3887
Frissítve: 9 napja

Dunakeszi eladó családi ház 5 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
723 913 Ft/m²
138 m²
Alapterület
907 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 935 Ft
Második évtől
395 676 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunakeszi alsón, Káposztásmegyer szomszédságában kínálok megvételre egy 907 nm-es telken épült 137 nm nettó lakóterületű, kétszintes, kétgenerációs családi-házat. A lakások külön bejáratúak! A ház 1995-ben épült téglából, a földszint nettó alapterülete 82 nm, ez teljes egészében alápincézett, mely részben garázs, illetve tervben volt egy konditerem kiépítése, zuhanyzóval és szaunával. A földszinten jelenleg egy kb. 50 nm-es nappali-étkező, kb. 20 nm. teraszkapcsolattal, egy hálószoba, világos konyha, tágas fürdőszoba és külön mellékhelyiség található. Ezen a szinten a nappaliból egy szoba leválasztható, így két hálószobával, már kisebb családnak is alkalmas lehet. Az emeleten nettó 55 nm (190 cm feletti belmagasság ) alapterületű lakás épült 4 nm erkéllyel. Nappali - étkező- konyha, egy légtérben, két hálószoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiséggel. A nappali és a konyha kialakítása az új tulajdonosra vár, jelenleg vakolt és glettelt falak vannak, illetve konyhában közmű kiállások. Az ingatlanhoz tartozik egy külön bejáratú borospince, mely a terasz alatt lett kialakítva. A telken található még egy fedett gépkocsibeálló és egy 21 nm-es gazdasági melléképület, ennek utolsó funkciója lakás volt, így a gázon kívül minden közmű megtalálható. A ház építési évének megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkezik. Fűtés: gázkazán, radiátoros hőleadással, kivéve fsz-i nappali, itt padlófűtéssel történik a hőleadás. meleg víz: gaz bojler. Szigetelés: 2 cm vastag Baumix hőszigetelő vakolat. Szigetelt fa nyílászárók. (kiváló állapotúak) Az alaprajzok csak tájékoztató jellegűek. Remélem felkeltettem érdeklődését, további információkért keressen bizalommal a megadott elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
garázs
étkező
erkély
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lovas László Balla Ingatlan - XV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lovas László Balla Ingatlan - XV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY