Eladó ház Budapest III. kerület 115 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 115 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 115 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7993155
Referenciaszám: 626_cii
Frissítve: 14 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 4 szobás: 188 millió Ft

188 millió Ft
1 634 783 Ft/m²
115 m²
Alapterület
550 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 545 624 Ft
Második évtől
744 616 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
..PLATÁNFÁKKAL SZEGÉLYEZETT UTCÁBAN....RÓMAIFÜRDŐ LEGHANGULATOSABB RÉSZÉN .... ... SÉTA TÁVOLSÁGRA A DUNA PARTTÓL .... 3.kerület, Óbuda Rómaifürdő városrészén, ahol jó lenni és jó lakni...eladó egy 550 m2-es telken álló br. 155,88 m2-es felújítandó, két szintes, körbenapozott, önálló családi ház. Az ingatlan masszív, statikailag jó állapotú, 1964-ben épült, neves építész tervezte és építette családjának, saját részre, így az akkori legkorszerűbb anyagok felhasználásával épült. A ház belső 2 szintes. Az emeletre egy kényelmes lépcsőfokokból álló márvány burkolatú lépcső vezet, a lépcsőtér hangulatát növeli a festett ólomüveg ablak. Az alsó szinten: ablakos konyha, a 27,8 m2-es nappali , vendég WC, kamra valamint a nappaliból megközelíthető 14 m2 terasz található. Erről a szintről közelíthető meg a garázs is, belső lépcsővel. Ez a szint átalakítási lehetőséget is rejt magában, könnyen amerikai-konyhás nappalivá alakítható. Emeleten: gardrób, fürdőszoba és 3 szoba ,ebből 2 szoba erkélykapcsolatos. Az ingatlan belmagassága: 2,77 m. A ház környezete ősfás, beállt buja növényzettel. Az ingatlan felújítandó, a stílusából adódóan egy modern, minimál dizájnú otthon alakítható ki, ugyanakkor tetőtér beépítésre is van lehetőség, 1994-ben erről is készültek tervek. Lokációját tekintve remek helyen van, akár autóval ,akár tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető (34,106 busz megállója a közelben). Közért, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, óvoda és általános iskola is séta távolságra. Duna part 8-10 perc sétára. Szabadidő-sportolási lehetőség a szomszédban. Jöjjön,nézze meg, érdemes! Az ingatlan csak előre egyeztetett időpontban tekinthető meg. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
kamra
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lizák Andrea Citadella Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lizák Andrea Citadella Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY