Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 200 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 200 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 200 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7945104
Referenciaszám: 360021061-789
Frissítve: 19 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 4 szobás: 206 millió Ft

206 millió Ft
1 030 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
414 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 597 865 Ft
Második évtől
815 909 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
STÍLUSOS 4 szobás, 200 nm, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ HÁZ CSILLAGHEGYEN 414 nm telken ELADÓ egy 4 szobás KITŰNŐ ÁLLAPOTÚ, ikerjellegű CSALÁDI HÁZ CSILLAGHEGYEN, a 3. kerületben, gyönyörűen PARKOSÍTOTT telken Eladó ÓBUDÁN, CSILLAGHEGYEN (a Duna-felőli oldalon, nem ártéren) egy 4 szobás, 3 szintes, 200 nm ház + 16 nm TERASZ, CSALÁDI HÁZ, 414 nm TELKEN, 1 autónak GARÁZZSAL és több autónak udvari beállóhellyel, csodaszép mediterrán jellegű KERTTEL. Beosztása szerint a ház áll: - A szuterén szint (82 nm): GARÁZS, mosókonyha, tároló, fűthető MEDENCE, SZAUNA, zuhanyzó, WC, gardróbszoba - A földszint (68 nm + 16 nm terasz): egy előszobából nyíló hatalmas NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA TÉLIKERT+ TERASZ kapcsolatból, - WC és lépcsőház kialakításból áll. - Az emeletre (45 nm) egy kényelmes lépcsőn keresztül jutunk, ahol 3 hálószobát és egy fürdőszobát WC-vel találunk. További extrák: • A családi ház minőségi alapanyagokkal, nyílászárókkal, gépesítéssel kitűnő kivitelezésben, MODERN FIATALOS STÍLUSBAN készült el, • Az egész ház nagyon világos, NAPSÜTÉSES a sok ablaknak köszönhetően, az ELEGÁNS NAPPALI - ÉTKEZŐ - KONYHA, valamint a TÉLIKERT és a TERASZ déli tájolású, • Fúrt kút, ideális méretű, GONDOZOTT, PARKOSÍTOTT mediterrán KERT, ahol gyerekjátszótér, pihenőkert is elfér, • A ház BB minősítésű, 10 cm SZIGETELÉSSEL és 3-rétegű nyílászárókkal épült, • Kombi-cirkó fűtés radiátor és padlófűtéssel, KANDALLÓ és 5KW-os NAPELEMRENDSZER, • Beépített modern KONYHABÚTOR, minőségi gépekkel, • Műanyag nyílászárók, szúnyoghálók, redőnyök, • 1 autónak GARÁZS, több autónak a parkolóhely, • Napfényes TÉLIKERT és TERASZ, • Fűthető beltéri MEDENCE, SZAUNA és zuhanyzó a tökéletes wellness élményért, • Inverteres hűtő-fűtő klíma. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Könnyű sétatávolságra található busz (34)- és HÉV (10 p) megálló, óvoda, iskola, étterem, cukrászda, fagyizó, boltok, fodrász stb. Szintén hasonló távolságban (5 p) a DUNA-PART part is elérhető, ami kiválóan alkalmas sétálásra és kutyasétáltatásra. FELLINI, G2S Síiskola, Római Teniszakadémia, Római-parti piac, Cziniel Cukrászda, kajak-kenu, bicikli és egyéb sportolási lehetőségek! VÁSÁROLNA, DE NINCS RÁ KERET? Kollégáim ingyenes és banksemleges hiteltanácsadással és teljeskörű hitelügyintézéssel is állunk az Önök rendelkezésére. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy forduljon hozzám bizalommal, várom hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY