Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 120 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 120 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 120 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7618854
Referenciaszám: 360021061-762
Feltöltve: 17 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 5 szobás: 168 millió Ft

168 millió Ft
1 400 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
298 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 487 579 Ft
Második évtől
665 402 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ egy ÚJSZERŰ, GYORSAN BIRTOKBA VEHETŐ, 5 szobás, 120 nm CSALÁDI HÁZ CSILLAGHEGYEN, intim KERTTEL Eladó ÓBUDÁN, a 3. kerületben, CSILLAGHEGYEN (a Duna-felőli oldalon, nem ártéren) egy 5 szobás,2 lakásos, 120 nm+ teraszok IKER-CSALÁDI HÁZ 298 nm TELKEN, 2 autónak lekövezett felszíni parkolóhellyel A 2018-ban épült, újszerű ház (az alaprajzon 1 sz lakás) egy hangulatos 298 nm-es telken helyezkedik el, D-K fekvésű, benapozott KERTTEL, jelenleg az ikerházfél egy földszinti 30 nm-es garzonlakásból és egy belső kétszintes 90 nm-es lakásból áll. A nagy lakás a földszinten egy AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIBÓL, TERASZ és KERT kapcsolattal, külön szobából és fürdőből áll, az emeleten pedig 3 nagy méretű SZOBÁBÓL, fürdőszobából áll. Amennyiben egyben gondolunk a házra, az amerikai konyhás- étkezős nappalin kívül 5 szoba áll a rendelkezésünkre! A ház BB minősítésű, FŰTÉSE HŐSZIVATTYÚVAL, mennyezet és padlófűtéssel és hűtéssel kialakított, amelyhez optimálisan GEO-áramot használnak fel. Így a REZSI kiemelkedően ALACSONY: a havi villany 20.000 Ft, az víz és szemétszállítás 15.000 Ft, azaz 35.000 Ft-tal számolható. További extrák:. • A ház BB minősítésű, dryvit-rendszerrel HŐSZIGETELT, az ablakok 3-RÉTEGŰ, színezett műanyag nyílászárók, • Az Ikerféltől teljesen szeparált kert, bejárat, mérőórák, hőszivattyú van kialakítva, így TELJESEN ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZKÉNT gondolhatunk rá, • Az egész ház nagyon világos, napsütéses a nagy méretű ablakoknak és az erkélyeknek köszönhetően, a nappali és az erkélyek D-K tájolásúak, • 2007-2008-ben építették, újszerű állapotú, • Biztonsági bejárati ajtó, • Zuhanyzós és kádas fürdőszobák, • Hőszivattyú, mennyezet és padló - fűtés és hűtés, • Beépített konyhabútor gépekkel, • 2 autónak viacolor burkolt parkolóhely van, • Fúrt kút van a kertben, • Napfényroló és szúnyogháló az ablakokon, • A két lakás igény szerint összenyitható EGYBEN HASZNÁLHATÓ, így kis NAPPALI+5 SZOBÁS A HÁZ! A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Könnyű sétatávolságra található busz (2 perc) (34)- és HÉV megálló (13 perc), a Pünkösdfürdői strandfürdő, óvoda, iskola, étterem, cukrászda, fagyizó, boltok, fodrász stb. Szintén hasonló távolságban a Római part is elérhető, ami kiválóan alkalmas sétálásra és kutyasétáltatásra. VÁSÁROLNA, DE NINCS RÁ KERET? Kollégáim ingyenes és banksemleges hiteltanácsadással és teljeskörű hitelügyintézéssel is állunk az Önök rendelkezésére. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy forduljon hozzám bizalommal, várom hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY